به گزارش ایرنا، این دستورالعمل بر اساس ضرورت بازنگری و بررسی مجدد جوانب به منظور رفع مشکلات احتمالی و کاستیها، تدوین و به دانشگاهها ارسال شد.
تا زمان جمع بندی نظرات دانشگاهها در مورد دستورالعمل جدید، دستورالعمل پیشین که تیرماه ۹۴ تصویب و ابلاغ شد همچنان لازم الاجرا است.
بر اساس بخشهایی از دستورالعمل سال ۹۴، قدمت ساختمان سراهای دانشجویی غیردولتی از تاریخ صدور پروانه ساخت نباید بیشتر از ۱۸ سال باشد و برای ساختمانهای بیش از ۱۸ سال ارائه تاییدیه کارشناسی رسمی دادگستری یا نظام مهندسی، الزامی است.
در صورت استیجاری بودن خوابگاه، میزان ودیعه دریافتی از مجموع دانشجویان ساکن در خوابگاه نباید بیش از میزان ودیعه ای باشد که خوابگاه دار به مالک پرداخت کرده است.
خوابگاه دار مکلف است نرخ اجاره بهای مصوب و تمام قوانین و مقررات را در معرض دید دانشجویان قرار دهد و یک نسخه از نرخ نامه مصوب و قوانین را به امضا و تایید دانشجو برساند.
بر اساس این بخشنامه، سکونت افراد غیردانشجو در ایام تقویم اسکان در محیط خوابگاه ممنوع است.
در صورت نیاز به ورود ناجا به داخل خوابگاه، خوابگاه دار موظف است با هماهنگی معاونت دانشجویی یا مدیر حراست دانشگاه با ناجا همکاری کند.
یادآور میشود، طبق اعلام ذوالفقار یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اکنون ۳۲۰ خوابگاه غیردولتی با مجوز این صندوق در کشور فعال است و دانشجویان در آنها اسکان دارند.
نظر شما